De 11de periode van onze extra uitgepijlde tochten

De 11de periode van onze extra uitgepijlde tochten

Na 10 edities in één van de deelgemeentes te hebben gestart, zoeken we voor deze editie een andere regio op, namelijk Ninove. In de deelgemeente Meerbeke, u weet wel, waar de Ronde van Vlaanderen vroeger finishte, starten we aan het wielermonument aan de kerk (gemeentehuisstraat) met  met onze wandelingen.
Deze keer opnieuw de mogelijkheid om 3 weken te genieten van de omlopen, de pijlen hangen er van zaterdag 14 november tot Sinterklaasdag 6 december.
De eerste lus gaat naar het pittoreske dorpje Pollare, wat klim en daalwerk zorgt af en toe voor mooie gezichten en een passage aan de Cieterskapel mag zeker niet ontbreken.
Met de lus 2 kiezen we de andere kant, maar niet minder mooi. Daar zorgt het Neigembos voor, dagelijks wijzigen de kleuren van het bos, een reden om te genieten van deze prachtbiotoop. Net zoals de voorbije wandelingen wordt opnieuw gekozen voor natuurpaden, zorg voor goed schoeisel en geniet des te meer.
Ook deze keer vind je opnieuw de QR-codes van de kaartjes in PDF vorm en voor wie wat meer wenst, het parcours in gpx formaat.. Je kan de kaartjes nu al downloaden: Lus 1Lus 2. De link naar gpx-tracks vind je hier: Lus 1Lus 2. We wensen jullie opnieuw veel wandelplezier toe!
N.B. Onze 10de periode in en om Geraardsbergen blijft nog uitgepijld tot en met zondag 29 november. De kaartjes en gpx kan je hier downloaden.