Dinsdagwandelingen

Enkel voor Padstappers !!!

De dinsdagwandelingen hebben maandelijks een plaatsje veroverd in de agenda van onze leden. Ze zijn er massaal op aanwezig. Tot op heden was deelname aan de dinsdagwandeling steeds gratis. Tijdens de laatste Algemene Vergadering werd beslist om via diverse kanalen centjes te verzamelen die bij het einde van het jaar, in het kader van de Warmste Week, aan een goed doel uit de regio zullen worden overhandigd. Er werd beslist om voortaan een bijdrage van 50 eurocent te vragen, een kleine bijdrage die op het einde van het jaar een groot verschil kan maken. Voorzie je voortaan van een halve euro en kijk spontaan uit naar de inzameling ervan.

Dinsdag 14 augustus 2018 – Everbeek
Vertrek om 9u30 aan de Cordenuit, Cordenuitstraat in Everbeek (aan kerk van Everbeek-beneden). Wie nog koffie wil voor het wandelen is welkom vanaf 9u. We wandelen die dag de twee lussen na elkaar zonder eetpauze. Na de tweede lus omstreeks 13u is er een BBQ voorzien voor alle ingeschreven deelnemers.
De wandeling is van de hand van Pierre. Hij leidt ons langs paadjes en boerenslagen die hier nog rijkelijk aanwezig zijn. Goede vrienden, goed gezelschap, een goed glas en een goede maaltijd. Van het goede teveel of juist een goede gewoonte? Wij opteren voor het laatste en besluiten de dinsdagwandeling van augustus opnieuw met een barbecue om duimen en vingers van af te likken. We stellen onze bakroosters terug op in Everbeek en serveren er menig uitgelezen stukje vlees, gegarneerd met een ruim assortiment salades, groenten en sausjes. We verwelkomen er graag de wandelaars die deze dinsdagwandeling stappen en een bijdrage betalen om een stoel te reserveren. Zomerse barbecue zonder koele drank is aan ons niet besteed, zodat onze ijskasten ervoor zullen zorgen dat we ook op dat vlak niets zullen tekortkomen. Alhoewel we schitterend weer niet kunnen garanderen, hopen we toch dat de zomer deze verwachtingen zal inlossen. En de rest is aan jullie. Inschrijven kan door de aanschaf van een kaart ten bedrage van 10,00 euro (€ 4,00 gaat naar het goede doel) bij Nancy, Koen en Kurt op busreis van 1 juli en de dinsdagwandeling van juli. Kaarten dienen ten laatste gekocht op onze Zomer- en Adriaanstocht van 4 augustus (om organisatorische redenen liefst vroeger). Verkochte kaarten worden niet teruggenomen. Kinderen minder dan 12 jaar (geboren in 2006) betalen ter plaatse € 6,00.

Dinsdag 11 september 2018 – Akrenbos Bever
Vertrek om 10u in taverne ’t Platteland, Akrenbos 64, 1547 Bever.
Sylvain gaat op stap met ons langs de mooiste stukken natuur op de taalgrens. Het resultaat bestaat uit twee mooie lussen, die we graag onderbreken om tijd te maken voor het verorberen van onze bookiesj of het nuttigen van een bestelde snack voor de wandeling.

Op deze wandelingen wordt een parcours van 14 à 15 km voorzien, dat we wandelen in twee delen, eentje vóór en eentje na de lunchpauze, die we altijd in de startlocatie voorzien. Gezien de opkomst wandelen we meestal in twee groepen. Onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan WSVL.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Om onze werkende leden toe te laten hun verlofdagen te plannen, geven we hierna reeds de volgende data van de dinsdagwandelingen in 2018. Deze zullen doorgaan op
14 augustus (met BBQ), 11 september, 9 oktober, 13 november en 4 december (1e dinsdag)
.
De juiste locaties worden later medegedeeld.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).