Enkel voor Padstappers !!!

Na de organisatie begin juli in Viane, dachten we dat we een oplossing hadden gevonden om met onze leden samen op stap te gaan. Twee groepen, afzonderlijk gestart en de nodige corona-voorzorgen zorgden voor een ideale gelegenheid om samen te wandelen. Niets dan blije gezichten en heel wat positivisme. We bleven achter met een goed gevoel en met de nodige moed om op die manier te wandelen.

Het mocht echter niet zijn, enkele weken later zagen we opnieuw de coronacijfers toenemen. Het gevolg hiervan liet zich raden, groepen werden opnieuw beperkt tot 20 deelnemers. We dienden opnieuw een halt toe te roepen aan onze initiatieven. Geen gefoefel of geen risico, we houden ons strikt aan de regels en dienden te annuleren.

Momenteel proberen we opnieuw 3 tochten te plannen. We behouden dezelfde regels, dus vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit is eenvoudig te doen via deze link en laat ons toe alles onder controle te houden. Wie over geen internet beschikt kan een sms sturen naar Koen Rondelez, 0476 47 24 63. Je bent zeker van inschrijving na een bevestigingsmail of sms.

Om alles vlot te laten verlopen en geen massa bij elkaar te hebben, organiseren we op twee tijdstippen. Een eerste groep zal starten om 9u30, is terug rond 11u30 en vertrekt terug om 12u15. De tweede lus is ten einde omstreeks 13u45. De tweede groep vertrekt om 10u30 en verloopt op dezelfde manier, alles wel te verstaan een uurtje later. Vooraf inschrijven blijft noodzakelijk.

Ondanks de coronatijden, blijft de bijdrage voor het goede doel behouden. Breng gepast geld mee aub, € 0,50 per persoon. Op die manier zorgen we voor geen onnodige contacten. Hou het ook veilig, breng een mondmasker mee, bij korte contacten een veiligheid voor jezelf en je wandelvrienden.

Dinsdag 10 november 2020: @KuDa – Goeferdinge GEANNULEERD

Deze groepswandeling werd geannuleerd, maar dit keer hebben we de inspanning verder doorgetrokken en geven we jullie de kans deze tocht toch te wandelen, zij het individueel en op eigen tempo en tijdstip. Hieronder vind je de plannetjes met een beschrijving. Ga daar mee op stap, maar niet in groep, met maximum 4 personen, liefst van dezelfde bubbel. 

Kaartjes: Voormiddag, Namiddag
GPS-tracks: Voormiddag, Namiddag

Starten bij @KuDa, Zarlardingestraat 100, Goeferdinge.

Dinsdag 1 december 2020: The Colorado Don Gilberto – Nieuwenhove – GEANNULEERD

Start aan de kerk van Nieuwenhove, Zijpstraat 1, Nieuwenhove.  Twee lussen met de mogelijkheid onze broodjes te eten bij een lekkere tas soep.

De groepswandeling is geannuleerd. We plaatsten binnenkort de gps-tracks en de kaartjes online.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of viainfo@padstappers.be).