Enkel voor Padstappers !!!

Wat reeds voorafging

De voorbije maanden dienden we noodgedwongen de dinsdagwandelingen te schrappen. Ondanks het feit dat we in oktober nog met 50 personen mochten wandelen, vonden we het niet opportuun om een café binnen te vallen met een veel te grote groep. Onze keuze, die weloverwogen was, kreeg enkele weken later navolging. Geen wandelactiviteiten meer met méér dan 4 personen en de horecazaken, jammer genoeg weer op slot. We probeerden dan maar een noodoplossing te zoeken. Een beschreven parcours via onze site aanbieden. Dat dit niet het meest succesrijke verhaal was hoeft niemand te verwonderen. We deden dit voor de maanden oktober en november, maar hielden het voor bekeken in december. De dinsdagwandeling blijft bij uitstek een groepsgebeuren en eens deze verbinding weg is, zie je het in elkaar vallen als een pudding. We gebruiken daarom onze energie voor andere projecten, waar we jullie wel mee kunnen gelukkig maken.

Omdat we er vrij zeker van zijn, dat de cijfers begin januari nog niet van die aard zullen zijn om samen te gaan wandelen, beslissen we om de dinsdagwandeling in januari 2021 te schrappen. We reserveren direct voor de maanden februari en maart en hopen dan terug samen op stap te kunnen. Indien we op stap kunnen, dan zullen we sowieso terug voor het principe van 2 starturen (9u30 en 10u30) en 2 opgedeelde groepen kiezen. Dit verlaagt de druk op de groep en geeft elkeen de kans op een veiligere manier te stappen. En ook, voorinschrijven blijft noodzakelijk. Op die manier hebben we een overzicht en kunnen we alles onder controle houden. Inschrijven gebeurt terug via deze link. Wie over geen internet beschikt kan een sms sturen naar Koen Rondelez, 0476 47 24 63. Je bent zeker van inschrijving na een bevestigingsmail of sms.

Ondanks de coronatijden, blijft de bijdrage voor het goede doel behouden. Breng gepast geld mee aub, € 0,50 per persoon. Op die manier zorgen we voor geen onnodige contacten. Hou het ook veilig, breng een mondmasker mee, bij korte contacten een veiligheid voor jezelf en je wandelvrienden.

De komende 2de dinsdagwandelingen

Naar gewoonte zal telkens een parcours van 14 à 15 km worden voorzien, opgedeeld in twee lussen. Voorinschrijven deze keer voor deelname om 9u30 of 10u30. Een eerste lus van ongeveer 8 à 9 km, nadien volgt een rustpauze en zijn we weer weg voor 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats, waar we even uitrusten en onze meegebrachte boterhammetjes opeten of ter plaatse iets bestellen.

Dinsdag 9 februari 2021: The Colorado Don Gilberto – Nieuwenhove

Start aan de kerk van Nieuwenhove, Zijpstraat 1, Nieuwenhove.  Twee lussen met de mogelijkheid onze broodjes te eten bij een lekkere tas soep.

Dinsdag 9 maart 2021: De Kantien – Sporthal – Nederboelare

Starten in De Kantien van de sporthal De Veldmuis, Felicien Cauwelstraat, Nederboelare. Tussen de twee lussen in kunnen we genieten van de meegebrachte boterhammen of van een vooraf besteld gerecht in de Kantien.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of viainfo@padstappers.be).