Padstappers Geraardsbergen vzw

2e Dinsdagwandelingen

Enkel voor Padstappers !!!

Intussen zitten de dinsdagwandelingen opnieuw op kruissnelheid. Telkens zijn er ongeveer 70 leden aanwezig. André, Pierre en Sylvain zorgen steeds voor mooie parcours en Julie zorgt mee voor de begeleiding van de groepen. We stellen vast dat heel wat leden naar deze wandelingen uitkijken, al is het maar voor de gezelligheid en sfeer, waar we zeker hoog in scoren.

Ook in de komende maanden gaan we opnieuw voor mooie stukjes natuur, die we wandelend ontdekken. In augustus, is er weer de intussen traditionele BBQ, niet in Everbeek deze keer, maar in Bever.

We blijven de bijdrage voor het goede doel behouden, € 0,50 per persoon. In augustus wordt er geen bijdrage gevraagd op de wandeling zelf. Het goede doel wordt dan gesteund door je inschrijving voor de BBQ.

De komende 2de dinsdagwandelingen

Dinsdag 9 augustus 2022

Vertrek om 9u30 aan zaal ’t Plosje in Bever, Plaats 10 Bever. Wie nog koffie wil voor het wandelen is welkom vanaf 8u45. We wandelen die dag de twee lussen na elkaar zonder eetpauze, wel een pauze om efkes te drinken. Na de tweede lus omstreeks 13u is er een BBQ voorzien voor alle ingeschreven deelnemers. Inschrijven gebeurt via onze website.

De wandeling is van de hand van André en Pierre. Zij leiden ons mogelijks door paadjes en weiden die nooit eerder zijn gebruikt.

Kaartjes: voormiddagnamiddag
GPX-tracks: voormiddagnamiddag

Na het wandelen kunnen we genieten van een lekker aperitief en een goed glas. Dan volgt een smakelijke BBQ. We zorgen voor de beste kwaliteit, het lekkerst gebakken vlees en natuurlijk de nodige groenten en koolhydraten om het geheel af te werken.

Voor, tijdens en na het eten, zorgen gekoelde dranken ervoor, dat de verbroedering met andere leden een feestje wordt. We hopen dat de weergoden ons die dag genegen zullen zijn en ons verwennen met een ideaal weertje.

Volwassen betalen per persoon € 15,00 (€ 4,00 gaat naar het goede doel). Kinderen tot 12 jaar geboren in 2010 of later, betalen € 8,00.

Om praktische redenen dien je in te schrijven vóór 1 augustus.

Inschrijven gebeurt via deze pagina. Betalingen gebeuren op BE67 2930 3618 4287 met vermelding van ‘BBQ2022en aantal volwassenen en aantal kinderen.

Dinsdag 13 september 2022

Deze keer trekken we naar Parike, meer bepaald Après Velo, Molenstraat 1, Brakel.

Velen kennen deze zaak beter als de vroegere Molenwiek, gelegen langs de weg Geraardsbergen-Brakel. We ontdekken er de paadjes en wegeltjes die hier nog rijkelijk aanwezig zijn. We starten om 10u gezamenlijk en genieten tussendoor van onze meegebrachte boterhammetjes. Wie een kleine hap uit de zaak wil, kan deze best voor het wandelen bestellen. Pierre en André zorgen terug voor de omlopen.

Op deze wandelingen wordt een parcours van 14 à 15 km voorzien, dat we wandelen in twee delen, eentje vóór en eentje na de lunchpauze in de startlocatie. Onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan WSVL. Wie een kandidaat nieuw lid wenst mee te brengen kan dit doen. Hij of zij kan, als niet-lid, voor één keer met de groep meewandelen. Deze gastwandelaar is echter niet verzekerd bij een eventueel ongeval en wandelt dus op eigen risico.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of viainfo@padstappers.be).