Enkel voor Padstappers !!!

 

Na heel wat afgelastingen hopen we langzaam maar zeker hier weer op te starten.  April lijkt nog te vroeg om van start te gaan met de groepswandelingen. We vermoeden dat georganiseerde groepen nog niet op stap zullen mogen gaan. Verder is de horeca ook nog gesloten en dit lijkt me een noodzakelijkheid om er iets gezelligs van te maken.

Elk van jullie zal allicht hunkeren naar een babbeltje, een contact, maar dit alles op veilige afstand en gecontroleerd. De poort van de knuffels en de directe contacten zal nog even dicht moeten blijven. We moeten er het beste van maken. In mei hopen we dat er ook al heel wat van onze leden hun vaccinatiespuit hebben gekregen, dit maakt het veiliger om te organiseren.

Opnieuw zullen we de strategie van de dinsdagwandelingen behouden. Een groep start om 9u30, een tweede groep start om 10u30. Voorinschrijven is verplicht en kan gebeuren via onze website. Het is eenvoudig en laat ons toe alles onder controle te houden. Wie over geen internet beschikt kan een sms sturen naar Koen Rondelez, 0476 47 24 63. Zoals reeds aangegeven, terug twee groepen om alles onder controle te houden. Je bent pas zeker van je inschrijving na een bevestigingsmail of sms.

Ondanks de coronatijden, blijft de bijdrage voor het goede doel behouden. Breng gepast geld mee aub, € 0,50 per persoon. Op die manier zorgen we voor geen onnodige contacten. Hou het ook veilig, draag je mondmasker waar gevraagd en was je handen. Bij de onvermijdelijke korte contacten is het een veiligheid voor jezelf en je wandelvrienden.

De komende 2de dinsdagwandelingen

Op deze wandelingen wordt een parcours van 14 à 15 km voorzien, dat we wandelen in twee delen, eentje vóór en eentje na de lunchpauze, die we altijd in de startlocatie voorzien. Onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan WSVL.

Dinsdag 6 juli 2021: Boembekemolen Michelbeke
Opgelet, uitzonderlijk de eerste dinsdag. Voor de tweede keer maken we een wandeling vanuit de gerestaureerde Boembekemolen, Boembeke 18, 9630 Brakel. Opnieuw starten om 9u30 en 10u30 en ook deze keer zorgen de meegebrachte broodjes voor het versterken van de innerlijke mens.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of viainfo@padstappers.be).