Dinsdagwandelingen

Enkel voor Padstappers !!!

De dinsdagwandelingen hebben maandelijks een plaatsje veroverd in de agenda van onze leden. Ze zijn er massaal op aanwezig. Tot op heden was deelname aan de dinsdagwandeling steeds gratis. Tijdens de laatste Algemene Vergadering werd beslist om via diverse kanalen centjes te verzamelen die bij het einde van het jaar, in het kader van de Warmste Week, aan een goed doel uit de regio zullen worden overhandigd. Er werd beslist om voortaan een bijdrage van 50 eurocent te vragen, een kleine bijdrage die op het einde van het jaar een groot verschil kan maken. Voorzie je voortaan van een halve euro en kijk spontaan uit naar de inzameling ervan.

Dinsdag 12 juni 2018
We starten deze keer nog eens buiten onze gemeentegrenzen. We kiezen voor De Boembekemolen in Michelbeke, Boembeke 18 in Brakel. We maken twee mooie lussen op de flanken van de Berendries. Prachtige natuur en mooie vergezichten zijn hier aan de orde. We vertrekken om 10u. ’s Middags genieten we van onze meegebrachte boterhammetjes.

Plannetjes: voormiddag, namiddag
GPS-tracks: voormiddag, namiddag

Op deze wandelingen wordt een parcours van 14 à 15 km voorzien, dat we wandelen in twee delen, eentje vóór en eentje na de lunchpauze, die we altijd in de startlocatie voorzien. Gezien de opkomst wandelen we meestal in twee groepen. Onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan WSVL.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Om onze werkende leden toe te laten hun verlofdagen te plannen, geven we hierna reeds de volgende data van de dinsdagwandelingen in 2018. Deze zullen doorgaan op
10 juli, 14 augustus (met BBQ), 11 september, 9 oktober, 13 november en 4 december (1e dinsdag)
.
De juiste locaties worden later medegedeeld.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).