Padstappers Geraardsbergen vzw

2e Dinsdagwandelingen

Enkel voor Padstappers !!!

Intussen zitten de dinsdagwandelingen opnieuw op kruissnelheid. Telkens zijn er ongeveer 70 leden aanwezig. André, Pierre en Sylvain zorgen steeds voor mooie parcours en Julie zorgt mee voor de begeleiding van de groepen. We stellen vast dat heel wat leden naar deze wandelingen uitkijken, al is het maar voor de gezelligheid en sfeer, waar we zeker hoog in scoren.

Ook in de komende maanden gaan we opnieuw voor mooie stukjes natuur, die we wandelend ontdekken. In augustus, is er weer de intussen traditionele BBQ, niet in Everbeek deze keer, maar in Bever.

We blijven de bijdrage voor het goede doel behouden, € 0,50 per persoon. In augustus wordt er geen bijdrage gevraagd op de wandeling zelf. Het goede doel wordt dan gesteund door je inschrijving voor de BBQ.

De komende 2de dinsdagwandelingen

Dinsdag 12 september 2023 – vertrek wandelingen 10u00

We verzamelen @Kuda, Zarlardingestraat 100, 9500 Goeferdinge, voor wat zowat onderhand dé sociaal-sportieve activiteit bij uitstek van onze club is geworden: de tweede-dinsdagse groepswandeling.

De wandelingen voor en na de lunchpauze, worden zoals gebruikelijk uitgetekend, verkend en begeleid door Julie, Pierre, André en Sylvain. We ontdekken zo de paadjes en wegeltjes die hier nog rijkelijk in de omgeving van Goeferdinge aanwezig zijn. We genieten tussendoor van onze meegebrachte boterhammetjes.

Kaartje: VMNM
GPX-tracks: VMNM

Op deze wandelingen wordt een parcours van 14 à 15 km voorzien, dat we wandelen in twee delen, eentje vóór en eentje na de lunchpauze in de startlocatie. Onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan WSVL. Wie een kandidaat nieuw lid wenst mee te brengen kan dit doen. Hij of zij kan, als niet-lid, voor één keer met de groep meewandelen. Deze gastwandelaar is echter niet verzekerd bij een eventueel ongeval en wandelt dus op eigen risico.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of viainfo@padstappers.be).