Enkel voor Padstappers !!!

De dinsdagwandelingen hebben maandelijks een plaatsje veroverd in de agenda van onze leden. Ze zijn er massaal op aanwezig. Tot op heden was deelname aan de dinsdagwandeling steeds gratis. Tijdens de laatste Algemene Vergadering werd beslist om via diverse kanalen centjes te verzamelen die bij het einde van het jaar, in het kader van de Warmste Week, aan een goed doel uit de regio zullen worden overhandigd. Er werd beslist om voortaan een bijdrage

Dinsdag 13 augustus 2019 – Everbeek

OPGELET: VERTREK OM 9u30 aan de Cordenuit, Cordenuitstraat in Everbeek (aan kerk van Everbeek-beneden). Wie nog koffie wil voor het wandelen is welkom vanaf 8u45. We wandelen die dag de twee lussen na elkaar zonder eetpauze, wel een pauze om efkens te drinken. Na de tweede lus omstreeks 13u is er een BBQ voorzien voor alle ingeschreven deelnemers.

De wandeling is van de hand van Sylvain. Hij leidt ons langs paadjes en boerenslagen die hier nog rijkelijk aanwezig zijn.
Na het wandelen verbroederen we als een groep vrienden en genieten van een lekker aperitief, een goed glas en natuurlijk een smakelijke BBQ. We zorgen voor de beste kwaliteit, het lekkerst gebakken vlees en natuurlijk een overvloed aan gezonde groentjes om het vlees te draperen.

Vóór, tijdens en na het eten, zorgen gekoelde dranken ervoor dat de verbroedering met andere leden een feest wordt. We hopen dat de weergoden ons die dag genegen zullen zijn en ons verwennen met een ideaal weertje.

Inschrijven kan door de aanschaf van een steunkaart ten bedrage van € 10,00 (€ 4,00 gaat naar het goede doel) bij Nancy, Ivan of Kurt, hetzij op de busreizen, de wandelingen of op de dinsdagwandeling in juli. Kaarten dienen ten laatste gekocht op 4 augustus op de Zomer- en Adriaanstocht (om organisatorische redenen liefst vroeger). Verkochte kaarten worden niet teruggenomen. Kinderen minder dan 12 jaar (geboren in 2007 of later) betalen ter plaatse € 6,00 bij Nancy.

Parcours: Voormiddag, Namiddag
GPS-track: Voormiddag, Namiddag

Dinsdag 10 september 2019 – Geraardsbergen

Vertrek om 10u in het VOC, Vogel Opvang Centrum (SOS Wilde Dieren), Hoge Buizemont 211, Overboelare. Afhankelijk van het weer zullen we ofwel aan de volières zitten of binnen in het paviljoen dat werd ingericht als dierenkliniek.

Pierre gaat met ons op stap langs de mooiste stukken natuur op de taalgrens. Het resultaat bestaat uit twee mooie lussen, die we zullen onderbreken om tijd te maken voor het verorberen van onze meegebrachte stutjes. Na de wandeling kan er een rondleiding worden georganiseerd in het VOC indien er voldoende interesse is.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Om onze werkende leden toe te laten hun verlofdagen te plannen, geven we hierna reeds de volgende data van de dinsdagwandelingen in 2019. Deze zullen doorgaan op
8 oktober, 12 november en 3 december (1e dinsdag)
.
De juiste locaties worden later medegedeeld. Wie zelf nog een locatie heeft waar kan worden gestart, mag deze steeds melden. De locatie moet binnen een straal van 20 km van Geraardsbergen liggen.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).