Enkel voor Padstappers !!!

De dinsdagwandelingen hebben maandelijks een plaatsje veroverd in de agenda van onze leden. Ze zijn er massaal op aanwezig. Tot op heden was deelname aan de dinsdagwandeling steeds gratis. Tijdens de laatste Algemene Vergadering werd beslist om via diverse kanalen centjes te verzamelen die bij het einde van het jaar, in het kader van de Warmste Week, aan een goed doel uit de regio zullen worden overhandigd. Voor de dinsdagwandelingen wordt een bijdrage van € 0,50 per wandelaar gevraagd.

Dinsdag 7 april 2020: GEANNULEERD EN VERPLAATST NAAR 7 juli 2020

Dinsdag 12 mei 2020:

Vertrek om 10u00 in de voetbalkantine van Meerbeke, Halsesteenweg 60, 9402 Meerbeke. Ruime parkeermogelijkheden aan de kantine. We ontdekken de omgeving van Meerbeke, de uitlopers van de Denderstreek die overgaan naar het Pajottenland. ‘s Middags tussen de twee lussen in, verorberen we ons lunchpakket.

Dinsdag 9 juni 2020:

Deze keer laten we ons oog vallen op Moerbeke. We gaan op verkenning vanuit de voetbalkantine van Moerbeke, Zikastraat, Moerbeke. Op de flanken van Schillebeek ontdekken we de rijke natuur dewelke hier nog aanwezig is. Zoals gewoonlijk starten we om 10u00. ’s Middags genieten we van onze meegebrachte boterhammetjes

Dinsdag 7 juli 2020:

Opgelet, uitzonderlijk de eerste dinsdag. Vertrekken doen we deze keer om 10u00 op de top van de Bosberg. Vanuit El Faro, Heirbaan 135, Galmaarden. We maken twee mooie lussen met het te verwachten klim en daalwerk. ’s Middags versterken we de innerlijke mens met onze meegebrachte boterhammen. Wie zin heeft kan voor de wandeling een snack bestellen, op de middag zal die dan klaar staan.

Telkens wordt er gewandeld over een totale fstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Om onze werkende leden toe te laten hun verlofdagen te plannen, geven we hierna reeds de eerstvolgende data van de dinsdagwandelingen. Deze zullen doorgaan op
11 augustus (BBQ), 8 september, 13 oktober, 10 november en 1 december (1e dinsdag).

De juiste locaties worden later medegedeeld. Wie zelf nog een locatie heeft waar kan worden gestart, mag deze steeds melden. De locatie moet binnen een straal van 20 km van Geraardsbergen liggen.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).