Enkel voor Padstappers !!!

Het voorbije trimester dienden we de dinsdagwandelingen te annuleren wegens het gekende virus. We misten met zijn allen de ongedwongen sfeer, de vriendschap en de vele babbeltjes en contacten. We hopen de komende maanden opnieuw van start te gaan met de dinsdagwandelingen. Om ons aan de veiligheidsregels te houden zal het belangrijk zijn de komende edities vooraf in te schrijven. Dit kan via dit formulier, eenvoudig te doen en laat ons toe alles onder controle te houden.

Om alles vlot te laten verlopen en geen massa bij elkaar te hebben, organiseren we op twee tijdstippen. Een eerste groep zal starten om 9u30, is terug rond 11u30 en vertrekt terug om 12u15. De tweede lus is ten einde omstreeks 13u45. De tweede groep vertrekt om 10u30 en verloopt op dezelfde manier, alles wel te verstaan een uurtje later. We vragen om vooraf in te schrijven. Je bent zeker van inschrijving na een bevestigingsmail of sms.

Ondanks de coronatijden, blijft de bijdrage voor het goede doel behouden. Breng gepast geld mee aub, € 0,50 per persoon. Op die manier zorgen we voor geen onnodige contacten. Hou het ook veilig, breng een mondmasker mee, bij korte contacten een veiligheid voor jezelf en je wandelvrienden.

Dinsdag 11 augustus 2020

Geannuleerd!

Dinsdag 8 september 2020: 

Geannuleerd!

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Om onze werkende leden toe te laten hun verlofdagen te plannen, geven we hierna reeds de eerstvolgende data van de dinsdagwandelingen. Deze zullen doorgaan op
11 augustus (BBQ), 8 september, 13 oktober, 10 november en 1 december (1e dinsdag).

De juiste locaties worden later medegedeeld. Wie zelf nog een locatie heeft waar kan worden gestart, mag deze steeds melden. De locatie moet binnen een straal van 20 km van Geraardsbergen liggen.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).