Enkel voor Padstappers !!!

De dinsdagwandelingen hebben maandelijks een plaatsje veroverd in de agenda van onze leden. Ze zijn er massaal op aanwezig. Tot op heden was deelname aan de dinsdagwandeling steeds gratis. Tijdens de laatste Algemene Vergadering werd beslist om via diverse kanalen centjes te verzamelen die bij het einde van het jaar, in het kader van de Warmste Week, aan een goed doel uit de regio zullen worden overhandigd. Er werd beslist om voortaan een bijdrage

Dinsdag 12 februari 2019 – Goeferdinge

We vertrekken deze keer vanuit tennisclub De Velina, Hogeweg 139, Goeferdinge. Afspraak om 10u. We wandelen twee lussen in de boerenbuiten. ’s Middags peuzelen we, tussen de lussen door, onze boterhammen op.

Kaartje: Kaart
GPS-tracks: voormiddag, namiddag

Dinsdag 12 maart 2019 – Appelterre

We verzamelen om 10u in de voetbalkantine van Appelterre. We gaan op zoek naar de wegeltjes van Ninove. Na de eerste lus kunnen we in de kantine onze meegebrachte boterhammetjes opeten.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Om onze werkende leden toe te laten hun verlofdagen te plannen, geven we hierna reeds de volgende data van de dinsdagwandelingen in 2019. Deze zullen doorgaan op
9 april, 14 mei, 4 juni (1e dinsdag), 9 juli, 13 augustus (met bbq), 10 september, 8 oktober, 12 november en 3 december (1e dinsdag)
.
De juiste locaties worden later medegedeeld. Wie zelf nog een locatie heeft waar kan worden gestart, mag deze steeds melden. De locatie moet binnen een straal van 20 km van Geraardsbergen liggen.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).