Padstappers Geraardsbergen vzw

2e Dinsdagwandelingen

Enkel voor Padstappers !!!

We zullen met de komende wandelingen opnieuw de natuur zien veranderen. De kleuren vergelen en worden bruin. De blaadjes vallen van de bomen en struiken en sparren blijven groen. De temperatuur zakt wat en het is dan ook een extra reden om de dinsdagwandelingen mee te pikken. De gezellige ontmoetingen tussen de leden en de fijne sfeer na de wandeling verwarmen ons des te meer. Ook deze keer zorgen ervaren parcoursbouwers voor mooie wandelingen. Zij zijn de kracht van deze bijeenkomsten door steeds het moois van de streek te gaan opzoeken.

Intussen zijn er weer een deel leden aangesloten. Ook zij zijn welkom op de wandelingen en krijgen zo de kans om zich snel in te burgeren bij de vereniging. Het smeed de banden bij de leden onderling en zet ze aan tot samen gaan wandelen.

Dinsdag 11 juni 2024:

In juni zoeken we een nieuwe locatie op om te starten: de voetballisten van Meerbeke zetten voor onze wandelaars hun kantine open aan de Halsesteenweg 62 te Meerbeke. Wie tussen de twee lussen iets warms wenst te eten in de kantine, deelt zijn/haar keuze vooraf mee aan elie.scheerlinck@gmail.com. Je kan kiezen uit steak of stoofvlees, telkens met frietjes.

Kaartjes: VMNMoverzicht
GPX-tracks: VMNM

Onze dinsdagwandelingen starten telkens om 10u. Er wordt gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. Deelnemen betekent dat je spontaan 0,5 euro betaald voor het goede doel.

Op deze wandelingen wordt een parcours van 14 à 15 km voorzien, dat we wandelen in twee delen, eentje vóór en eentje na de lunchpauze in de startlocatie. Onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan WSVL. Wie een kandidaat nieuw lid wenst mee te brengen kan dit doen. Hij of zij kan, als niet-lid, voor één keer met de groep meewandelen. Deze gastwandelaar is echter niet verzekerd bij een eventueel ongeval en wandelt dus op eigen risico..

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).