Enkel voor Padstappers !!!

De dinsdagwandelingen hebben maandelijks een plaatsje veroverd in de agenda van onze leden. Ze zijn er massaal op aanwezig. Tot op heden was deelname aan de dinsdagwandeling steeds gratis. Tijdens de laatste Algemene Vergadering werd beslist om via diverse kanalen centjes te verzamelen die bij het einde van het jaar, in het kader van de Warmste Week, aan een goed doel uit de regio zullen worden overhandigd. Voor de dinsdagwandelingen wordt een bijdrage van € 0,50 per wandelaar gevraagd.

Dinsdag 14 januari 2020:

Vertrek om 10u van uit de Orangerie, Kasteel domein Viane, Edingseweg Edingseweg 440, Viane. Vanuit het kasteeldoemin wandelen we twee lussen, genietend van de landelijke rust. Onze boterhammendoos spreken we “s middags aan tijdens de lunchpauze. Wie ter plaatse iets wenst te gebruiken kan bestellen voor het aanvatten van de wandeling. Ruime parkeergelegenheid.

Kaartjes: Voormiddag, Namiddag
GPS-tracks: Voormiddag, Namiddag 

Dinsdag 11 februari 2020:

We vertrekken deze keer vanuit de sportzaal Almarik, Holmanstraat 37, Steenhuize. We spreken af om 10u en wandelen 2 lussen langs kleien paadjes en prachtige veldwegen. Tussen de lussen in, maken we gebruik van ons lunchpakket.

Dinsdag 10 maart 2020:

Deze keer starten we in de Kantine van de sporthal De Veldmuis. We stappen 2 lussen in en om Nederboelare. We starten ook deze keer om 10u. Na de eerste lus kunnen we in de kantine onze meegebrachte boterhammetjes opeten.

 

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Om onze werkende leden toe te laten hun verlofdagen te plannen, geven we hierna reeds de eerstvolgende data van de dinsdagwandelingen. Deze zullen doorgaan op
7 april, 12 mei, 9 juni, 7 juli, 11 augustus (BBQ), 8 september, 13 oktober, 10 november en 1 december (1e dinsdag).

De juiste locaties worden later medegedeeld. Wie zelf nog een locatie heeft waar kan worden gestart, mag deze steeds melden. De locatie moet binnen een straal van 20 km van Geraardsbergen liggen.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).