Enkel voor Padstappers !!!

 

Zou het eindelijk lukken om de groepswandelingen op dinsdag terug op te starten? De hoop dat het deze keer kan groeit dag na dag met de versoepelingen die de overheid toelaat. Wil dit zeggen dat alles achter de rug is, zeker en vast niet. Mogelijks zijn er nog beperkingen, dienen we 1,5 m afstand te houden en dragen we best ons mondkapje nog. Ontsmetten van handen zal wellicht ook nog even blijven.

Velen zetten deze groepswandelingen op hun programma voor het sociaal contact en kijken dan ook uit naar deze maandelijkse afspraak met de andere leden.

Vanaf augustus keren we terug naar het vertrouwde systeem van vroeger en start de wandeling voor iedereen op hetzelfde moment. We delen de groep wel op en kunnen op die manier veilig wandelen zoals het hoort.

Ondanks de corona tijden, blijft de bijdrage voor het goede doel behouden. Breng gepast geld mee aub, € 0,50 per persoon. Op die manier zorgen we voor geen onnodige contacten. In augustus wordt er geen bijdrage gevraagd op de wandeling zelf. Het goede doel wordt dan gesteund door de aankoop van je BBQ-kaart. Hou het wel nog altijd veilig, breng een mondmasker mee. Bij de onvermijdelijke contacten zorg je zo niet alleen voor jezelf, maar ook voor je wandelvrienden.

De komende 2de dinsdagwandelingen

Op deze wandelingen wordt een parcours van 14 à 15 km voorzien, dat we wandelen in twee delen, eentje vóór en eentje na de lunchpauze, die we altijd in de startlocatie voorzien. Onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan WSVL.

Dinsdag 10 augustus 2021: Cordenuit Everbeek vertrek om 9u30

Vertrek om 9u30 aan de Cordenuit, Cordenuitstraat in Everbeek (aan kerk van Everbeek-Beneden). Wie nog koffie wil voor het wandelen is welkom vanaf 8u45. We wandelen die dag de twee lussen na elkaar zonder eetpauze, wel een pauze om efkens te drinken. Na de tweede lus omstreeks 13u is er een BBQ voorzien voor alle ingeschreven deelnemers.

De wandeling is van de hand van Sylvain. Hij leidt ons langs paadjes en boerenslagen die hier nog rijkelijk aanwezig zijn.

Na het wandelen verbroederen we als een groep vrienden en genieten van een lekker aperitief, een goed glas en natuurlijk een smakelijke BBQ. We zorgen voor de beste kwaliteit, het lekkerste gebakken vlees en natuurlijk een overvloed aan gezonde groentjes om het vlees te draperen.

Vóór, tijdens en na het eten, zorgen gekoelde dranken ervoor, dat de verbroedering met andere leden een feest wordt. We hopen, dat de weergoden ons die dag genegen zullen zijn en ons verwennen met een ideaal weertje.

Inschrijven gebeurt via de dit formulier. De reden hiervoor is eenvoudig: mocht door een verstrenging van de maatregelen de organisatie niet kunnen doorgaan, dan verwittigen we tijdig en schrijven we je centen terug over. Om praktische redenen dien je in te schrijven vóór 1 augustus. Volwassenen betalen per persoon € 12,00 (€ 4,00 gaat naar het goede doel). Kinderen tot 12 jaar geboren in 2009 of later, betalen € 8,00.

Betalingen gebeuren op BE67 2930 3618 4287 mét vermelding van de referentie die je terugvindt op de bevestigingsmail die je ontvangt bij je inschrijving. Wij kijken hier nu alvast naar uit en hopen op een gezellige bijeenkomst.

Dinsdag 14 september 2021: Voetbalkantine Moerbeke start om 10u

Deze keer laten we ons oog vallen op Moerbeke, meer bepaald op de voetbalkantine. Deze is gelegen in de Zikastraat. We gaan eens kijken of er nog wegeltjes zijn die we de voorbije maanden nog niet hebben verkend. Op de flanken van de Oudenberg ontdekken we de rijke natuur die hier nog aanwezig is. We starten om 10u gezamenlijk en genieten tussendoor van onze meegebrachte boterhammetjes. Deze keer staan Pierre en Andre terug in voor de omlopen.

Op deze wandelingen wordt een parcours van 14 à 15 km voorzien, dat we wandelen in twee delen, eentje vóór en eentje na de lunchpauze in de startlocatie. Onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan WSVL. Wie een kandidaat nieuw lid wenst mee te brengen kan dit doen. Hij of zij kan, als niet-lid, voor één keer met de groep meewandelen. Deze gastwandelaar is echter niet verzekerd bij een eventueel ongeval en wandelt dus op eigen risico.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of viainfo@padstappers.be).