Enkel voor Padstappers !!!

De dinsdagwandelingen hebben maandelijks een plaatsje veroverd in de agenda van onze leden. Ze zijn er massaal op aanwezig. Tot op heden was deelname aan de dinsdagwandeling steeds gratis. Tijdens de laatste Algemene Vergadering werd beslist om via diverse kanalen centjes te verzamelen die bij het einde van het jaar, in het kader van de Warmste Week, aan een goed doel uit de regio zullen worden overhandigd. Er werd beslist om voortaan een bijdrage

Dinsdag 9 april 2019 – Michelbeke

Vertrekken doen we deze keer om 10 u vanuit de Sporthal Averbo in Michelbeke. Je vindt het, Riedeplein 15, Michelbeke. Er is een ruime parking achter de sporthal. Sylvain zorgt voor de mooiste stukjes natuur op de flanken van de Berendries en het Vossenhol. ’s Middags versterken we de innerlijke mens met onze meegebrachte boterhammen.

Kaartjes: voormiddag namiddag
GPS-tracks: voormiddag namiddag

Dinsdag 14 mei 2019 – Geraardsbergen

Vertrek om 10u in Hunnegem. Gasthuisstraat 104-106, Geraardsbergen. Parkeren kan best aan de sporthal De Kriebel. Pierre neemt ons mee langs vergeten paadjes en de prachtige natuur langs de Dender. ’s Middags, tussen de twee lussen in, verorberen we ons lunchpakket. Na de wandeling kunnen we een bezoek brengen aan de diverse tentoonstellingen die er zijn opgezet. Voor elkeen nog gratis die dag.

Dinsdag 4 juni 2019 – Ophasselt

Opgelet, uitzonderlijk de eerste dinsdag. Starten doen we deze keer in de assistentiewoningen De Vrijheid, Vrijheid 2, Ophasselt. Parkeren kan aan het Cauterveld, die bij slecht weer zal gebruikt worden als startplaats. Sylvain laat ons kennis maken met het moois van het Ophasseltbos en de prachtige natuur in de omgeving. We vertrekken om 10u. ’s Middags genieten we van onze meegebrachte boterhammetjes.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Om onze werkende leden toe te laten hun verlofdagen te plannen, geven we hierna reeds de volgende data van de dinsdagwandelingen in 2019. Deze zullen doorgaan op
9 juli, 13 augustus (met bbq), 10 september, 8 oktober, 12 november en 3 december (1e dinsdag)
.
De juiste locaties worden later medegedeeld. Wie zelf nog een locatie heeft waar kan worden gestart, mag deze steeds melden. De locatie moet binnen een straal van 20 km van Geraardsbergen liggen.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of via info@padstappers.be).