Enkel voor Padstappers !!!

 

De voorbije maanden mochten we opnieuw uit ons kot komen en samen met clubgenoten deelnemen aan de dinsdagwandelingen. Het hoeft geen betoog, het weerzien onder vrienden was hartelijk. Velen hebben het gemist. Ook de komende maanden hopen we op dit elan door te gaan en samen op stap te gaan. Ervaren parcoursbouwers zullen jullie langs vergeten wegeltjes en mooie paden leiden. Tussendoor krijgen we de gelegenheid om even tot rust te komen bij een natje en een droogje. Wie zin heeft om te wandelen en daaraan het sociale aspect wil koppelen, hij of zij vinden hier zeker hun meug.

Vooraf inschrijven hoeft niet meer, tenzij de overheid ons andere regels oplegt. We vertrekken terug om 10u en wandelen afhankelijk van het aantal aanwezigen in verschillende groepen.

De komende 2de dinsdagwandelingen

Dinsdag 12 oktober 2021: 

Deze keer kiezen we om te vertrekken op de Oudenberg in Geraardsbergen, meer bepaald in de Hondenschool Herleving. Samenkomst is terug voorzien om 10u en plaats van verzamelen is Kloefstraat in Geraardsbergen. We maken twee mooie lussen en zoeken de vallende bladeren in het Boelarebos. Breng zelf je gevulde brooddoos mee voor ‘s middags.

Dinsdag 9 november 2021: 

Deze keer laten we ons oog vallen op Nederboelare, meer bepaald in het Repelspeeltje, Felicien Cauwelstraat 20, Nederboelare. We vertrekken er om 10u voor twee mooie lussen met prachtige vergezichten. Onze broodjes sparen we op voor de lunchpauze op de middag. Ruime parkeergelegenheid aan de sporthal De Veldmuis.

Dinsdag 14 december 2021: 

In de laatste maand van het jaar, organiseren we vanuit Café Eldorado, Lindeveldstraat 30 in Zandbergen. We laten ons leiden door berg en dal en genieten van de mooie uitzichten op de Dendervallei. We brengen onze zelfgemaakte boterhammen mee om te verorberen tijdens de middag.

Op deze wandelingen wordt een parcours van 14 à 15 km voorzien, dat we wandelen in twee delen, eentje vóór en eentje na de lunchpauze in de startlocatie. Onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage aan WSVL. Wie een kandidaat nieuw lid wenst mee te brengen kan dit doen. Hij of zij kan, als niet-lid, voor één keer met de groep meewandelen. Deze gastwandelaar is echter niet verzekerd bij een eventueel ongeval en wandelt dus op eigen risico.

Telkens wordt er gewandeld over een totale afstand van 14 à 15 km, bestaande uit twee lussen. In de voormiddag wandelen we 8 à 9 km, na de middag beperken we ons tot 5 à 6 km. Op de middag komen we telkens terug in de startplaats. De deelname aan de wandelingen bedraagt € 0,50 (dit bedrag wordt integraal aan ons goed doel overgemaakt); onze leden zijn verzekerd via hun ledenbijdrage. Breng je iemand mee (niet-lid), dan kan die persoon eveneens deelnemen, maar hij/zij is NIET verzekerd.

Enkele dagen voor de wandeling wordt de omloop op onze website geplaatst. Geïnteresseerden kunnen steeds daar terecht.

Wens je inlichtingen omtrent de aard van het parcours of de plaats van vertrek, dan kan je contact opnemen met Kurt (054 41 07 49, 0479 41 09 20 of viainfo@padstappers.be).