Padstappers Geraardsbergen vzw

Clubshop

De clubshop wordt beheerd door Chris Meerpoel.

De kilometer- en tochtenbadges kunnen steeds worden opgehaald in onze clubshop. Je vindt er ook wandelboekjes, mapjes voor deze wandelboekjes, stickers en natuurlijk de ganse uitzet aan kledij van onze club.
Net zoals de voorbije jaren zal niet op elke wandeling de volledige shop aanwezig zijn. We brengen deze enkel mee naar de tochten waar we over voldoende ruimte beschikken. Dat zijn in 2023 de Manneken-Pis tocht, de Mattentaartentocht, de Gaverswandeling, de Adriaans- en Zomertocht, de Natuurreservatentocht en de Wafelentocht.
Dit wil echter niet zeggen dat je op de andere wandelingen geen kledij kunt ophalen. Wil je clubkledij, dan volstaat het een afspraak te maken met Chris (shop@padstappers.be). Op de eerstvolgende wandeling wordt de bestelling dan aan de betrokkene bezorgd en afgerekend. Ook voor dringende aankopen kan op die manier een afspraak gemaakt worden en een levering worden afgesproken.

Wat zit er zoal in ons gamma en hoeveel kost het?

We proberen in de mate van het mogelijke ons gamma aan te passen aan de vraag, maar je zal begrijpen dat we moeilijk met massale stocks van verschillende producten in allerlei maten kunnen werken.