De 10de periode van onze extra uitgepijlde tochten

De 10de periode van onze extra uitgepijlde tochten

Voor deze Lustrumeditie van onze bepijlde wandelingen kiezen we voor de Markt van Geraardsbergen. De start zal deze keer aan de Permanensje zijn; beter gekend als het infokantoor waar we jaarlijks onze mattentaart geven. Voor deze 10de editie bepijlen we gedurende 4 weken, van zaterdag 31 oktober tot en met zondag 29 november. Voor zij die met de trein wensen te komen, de Markt is vlot bereikbaar vanaf het station.

De eerste lus laat ons kennis maken met een echte kuitenbijter, de Voskensstraat, om nadien volop te genieten van het Arduin-, Boureng- en Boelarebos. Afsluiten gebeurt langs de oevers van de Dender via leuke paadjes.

De tweede lus trekt via de Hoge Buizemont naar Schillebeek en Atembeke. Via de flank van de Oudenberg wordt opnieuw de stad bereikt. Zoals gewoonlijk blijven we nu ook opnieuw voor natuurpaden kiezen en stevig schoeisel om de wandelingen te ondernemen is een must.

Afhankelijk van wat volgt zijn er mogelijkheden om iets te drinken onderweg, maar deze liggen volledig buiten onze verantwoordelijkheid.

Aan de startplaats vind je traditiegetrouw het infobord met de QR-codes en alle nodige info. Je kan de kaartjes nu al downloaden: Lus 1Lus 2. De link naar gpx-tracks vind je hier: Lus 1Lus 2.

We wensen jullie opnieuw veel wandelplezier toe!