Dinsdagwandeling Galmaarden

Dinsdagwandeling Galmaarden

We doen er als bestuur alles aan om wandelingen te organiseren, maar stuiten daarbij alweer op het monster Covid19, dat ons (sociale) leven al een tijdje vergalt. Erger nog, het is dreigender dan ooit terug, het zet onze ziekenzorg onder druk en maakt weer meer en meer dodelijke slachtoffers. De toestand ziet er dus allesbehalve rooskleurig uit en we mogen dit niet negeren.

Onze verantwoordelijkheid tegenover onze medemensen en de maatschappij in het algemeen moet ons doen besluiten dat we de voorzorgs- en veiligheidsvoorschriften ernstig moeten nemen en vooral zo goed mogelijk toepassen. Er zit derhalve niets anders op dan alweer een volgende activiteit af te gelasten, de dinsdagwandeling van dinsdag 13 oktober 2020.

Maar dit keer hebben we de inspanning verder doorgetrokken en geven we jullie de kans deze tocht toch te wandelen, zij het individueel en op eigen tempo en tijdstip. Daarvoor vind je op onze dinsdagwandelingenpagina het plannetje met een beschrijving. Ga daar mee op stap, maar niet in groep, met maximum 4 personen, liefst van dezelfde bubbel. Hou jullie goed en hopelijk tot gauw…

Met sportieve groeten,

Het bestuur