Lidkaart vergeten?

Lidkaart vergeten?

De elektronische inschrijving op de wandelingen is na een lange inlooptijd vast nu al een gewoonte geworden waar niemand nog van opkijkt. Toch gebeurt het vaak dat een wandelaar zijn lidkaart niet bij de hand heeft en zijn lidkaartnummer niet van buiten kent of nergens heeft opgeschreven. Het gevolg is heel wat frustratie bij de wandelaar en problemen bij de organisatie om een correcte uitslag aan te bieden. Als niet geregistreerd clublid tel je niet mee in de uitslag en zal je verplicht worden je in te schrijven als niet-aangeslotene zonder ledenkorting.

Dit probleem is gemakkelijk te vermijden voor bezitters van een smartphone of iPhone. Je telefoon heb je meestal bij de hand en wanneer je daar STOCARD hebt opstaan dan kan je je lidkaart altijd en overal bij de hand hebben.

Op deze app kan je al jouw klantenkaarten (en dus ook je lidkaart) opslaan en maak je een elektronische kaartenhouder. Geen uitpuilende portefeuilles of geldbeugels meer door een overvloed aan plastiek kaartjes. Weg ermee en alles op Stocard, gewichts- en volumeloos.

Voortaan kan je je dus aan de inschrijvingstafel aanbieden en je lidkaart tonen via Stocard op je mobieltje (geen internetverbinding nodig). De inschrijver zal je kaart scannen en klaar is kees. Dit systeem wordt al door heel wat mensen gebruikt en scoort een recensie van 4,6/5 (gegeven door 267.683 gebruikers), wat heel hoog is voor een app.

De app is bovendien volledig gratis !