6e periode van onze extra uitgepijlde tochten

6e periode van onze extra uitgepijlde tochten

Na het succes van de voorbije maanden, blijven we op dezelfde manier organiseren. Uitgepijlde wandelingen van om en bij de 10 km vanuit één centraal punt. Van 5 september tot 21 september hebben we dit punt aan sporthal “De Veldmuis” in Nederboelare geplaatst.

De eerste lus maakt kennis met de buurgemeente Deftinge en laat je genieten van vergeten voetwegen. De tweede lus trekt naar de Baronie van Boelare met de Boelaremeersen en komt via de flanken van de Oudenberg terug. Opnieuw heel wat natuur op de beide lussen.

Wie een drankje wil nuttigen tijdens, vóór of na de wandeling kan dat in de kantine van de sporthal De Veldmuis (weekend open vanaf 9u – in de week vanaf 9u30). Wie een kleinigheid wenst te eten kan er gebruik maken van de uitgebreide kaart.

Aan de startplaats vind je de kaartjes en de nodige info. Je kan deze hier nu al downloaden: Lus 1Lus 2. De link naar gpx-tracks vind je hier: Lus 1Lus 2.

We willen graag nog even meegeven dat je je niet te pletter hoeft te zoeken naar het selfiebord, want vanaf deze periode is de selfiewedstrijd afgelopen.

Desalniettemin wensen we je heel veel wandelplezier toe!