3e periode van onze extra uitgepijlde tochten

3e periode van onze extra uitgepijlde tochten

Van zaterdag 25 juli tot zondagavond 9 augustus kan je starten vanop het Vrijheidsplein in Overboelare op de hoek van de Grote Weg en de Burgstraat. Een eerste verkent de rand van de stad maar kiest toch voor vergeten paadjes en doorsteekjes. Als klap op de vuurpijl volgt een stuk natuurgebied door de Korte Lake. De tweede lus zoekt het in het hoger gelegen Overboelare. Klimmen en dalen in het Boelarebos en de Hoge Buizemont zetten je af in het stadscentrum. Het moment om te genieten van een lekkere mattentaart op een zonnig terras. Langs kleine wegeltjes en te ontdekken paadjes wordt je terug naar Overboelare geloodst. OPGELET! Op deze 2e lus is het dragen van een mondmasker verplicht in het centrum van Geraardsbergen!

Aan de startplaats vind je de kaartjes en de nodige info. Je kan hier nu al de kaartjes downloaden: Lus 1Lus 2. De link naar gpx-tracks vind je hier: Lus 1Lus 2.

Had je nog kans of tijd om onze lussen van de 2e periode aan de Gavers te bewandelen? Geen paniek; deze blijven nog uitgepijld tot zondag 2 augustus.

Veel wandelplezier.