Padstappers Geraardsbergen vzw

Nieuwjaarstoespraak 2020

Geachte aanwezigen.
Beste Padstappers,
Lieve wandelvrienden,

Er is alweer een jaar voorbij gevlogen, het werd een jaar waar we wisselend succes hebben gekend.
Een jaar waarin we van decade zijn gewijzigd. De één werd een twee en zo hebben we al één vijfde van de 21ste eeuw achter de rug. Het gaat snel.
Zeker voor jullie die bedrijvige bijtjes zijn. Die genieten van het wandelen en met de regelmaat van de klok op stap gaan.
Wie ziek is of even buiten strijd ervoer dit meer dan ooit.

De voorbije maanden ontvielen ons ook enkele geliefden. Voor hen graag even een moment van bezinning.
Genoeg nu. We kijken volop naar de toekomst. Na deze Nieuwjaarsreceptie zijn we hier vlug terug voor onze Manneken-Pis tocht, een week later volgt reeds het ledenfeest. Inschrijven kan nog tot 18 januari, volgende week dus. Ik durf jullie nu alvast uitnodigen op de beide evenementen.

Vlug volgt de Krakelingentocht en in april reeds ons top evenement de Mattentaartentocht. Naast het Walk On gebeuren, zijn er de nodige nevenactiviteiten. Steeds de moeite waard en zeker een aanrader voor vrienden en familie.

Snel volgen ook de andere wandelingen, op één na, de Vakantietocht. Die houden we voor bekeken dit jaar. We hebben echter een andere uitdaging in petto, op 6 juni kan je jezelf meten gedurende vier uur prestatiewandelen. Walk the Muur is de uitdaging, het worden rondjes van 2 km, dit gedurende 4 uur. Wie durft de uitdaging aan?

Tussen al die organisaties door blijven we jullie actief bezighouden op onze gerenommeerde dinsdagwandelingen. Het is een weerzien van vrienden, keuvelen, lachen, genieten en toch stappen. De maandelijkse bijdrage zorgde samen met de andere inzamelacties voor een mooie som voor het goede doel. We overhandigen na de toespraak de cheque.

Intussen hebben jullie alvast dorst gekregen. Ik wil jullie nogmaals oproepen actief aanwezig te zijn op onze organisaties, hetzij om te wandelen, hetzij om te helpen. Er zijn evengoed de wekelijks wandelingen bij bevriende clubs, waar jullie meer dan welkom zijn om onze kleuren te verdedigen.

En tot slot wens ik jullie een jaar vol geluk, vriendschap, genegenheid, liefde en wandelplezier. Het ga jullie allemaal hopelijk voor de wind.

Op 2020. Gezondheid, santé, salud, proost, nazdravnje, Zum Wohl, salute, cheers.

Kurt

De foto’s van de receptie vind je hier.