Padstappers Geraardsbergen vzw

Ledenfeest

Zaterdag 11 februari 2023
LEDENFEEST
Jeugdcentrum De Spiraal
Zakkaai 29 – 9500 Geraardsbergen

Onze vereniging heeft enerzijds tot doel aan wandelsport te doen en anderzijds daardoor mensen bij elkaar te brengen. Leden huldigen schept voor ons dan ook de ideale gelegenheid om én het sportieve jaar 2022 af te sluiten én onze leden bij elkaar te brengen.
De wandelprestaties van onze leden laten ons immers niet onberoerd en we willen ze dan ook in de kijker zetten en hun passend huldigen. Daarbij is voor ons elk ingediend prestatieformulier, hoe veel of groot ook de erin opgenomen wandelingen, een knalprestatie op zich en een vermelding waard. Wij, Padstappers, kunnen dit niet beter doen dan met een lekker eetfestijn, gevolgd door een gezellig samenzijn en een denderend leuke dansavond met op ons lijf geschreven muziek (“lijfstukken dawwe zeggen”, al dan niet meegezongen).
Naar goede gewoonte belonen we de prestaties met leuke prijzen en trofeeën. Wie in aanmerking wil komen voor de trofeeën en/of de verdiende waardebons dient zijn ingevuld prestatieblad (zie elders in het clubblad) tijdig in te leveren bij Kurt (ten laatste op 29 januari 2023).
Je wordt tegen 19u verwacht in De Spiraal voor het aperitief.
Programma:
• Verdeling van de waardebons onder de aanwezigen die hun prestatielijst tijdig hebben ingediend.
• Een woordje van de Voorzitter.
• Overhandiging van de cheque aan het goede doel
• Feestmaaltijd, met drank naar believen de ganse avond lang.
• Tussendoor verdeling van de trofeeën op basis van de rangschikking van de prestaties.
• Spetterende muziek en dans tot in de vroege uurtjes met DJ.
• Nachtelijk Breugelbuffet om de gaatjes te dichten of energie op te doen.

Menu van de feestmaaltijd:

Aperitief met koude en warme hapjes
***
Gerookte zalm met verse ajuin en garnituur
of
Trio van wildpaté met uienkonfijt
***
Varkenshaasje met warme groenten en pepersaus
of
Tongrolletjes met Normandische saus
***
Verse kroketten
***
Dessertbuffet

Wat moet dit alles kosten?
Je betaalt € 60,00 per volwassene en € 30,00 voor kinderen geboren in 2010 tot en met 2018. Kinderen geboren in 2019 en later hoeven niet te betalen. Opgelet, wanneer uw kinderen gratis aanschuiven, vergeet dan niet hun naam te vermelden bij de inschrijving!
Wie deelnam als wandelaar (lidkaart gescand!) of medewerker aan minstens 5 van onze eigen georganiseerde kalendertochten (geen dinsdagwandelingen, reizen of inwandelingen) zal na het clubfeest € 10,00 teruggestort krijgen. Je betaalt echter eerst de volle € 60,00 per volwassene of € 30,00 per kind (kinderen geboren in 2010 tot en met 2018).

Inschrijven via deze knop.