Info allerlei

*** De kilometer- en tochtenbadges ***
(uitgereikt van 4 juli 2018 tot en met 30 september 2018)

Kilometerbadges *

500 km
Gertie ES

1.000 km
Anja DE ROECK

2.000 km
Noël KETSMAN
Diederik VAN NIEUWENHOVE

4.000 km
Sonia ERNOTTE
Peter VAN OYCKE

5.000 km
Bart DE BOECK

6.000 km
Julie DE GEYTER
Lucas MIGNON

7.000 km
Clery SCHREVER

9.000 km
Alphonsine TEUGELS

11.000 km
Andre HEERMAN

12.000 km
Johan NAESSENS

13.000 km
Ingrid PANNEKOEKE

35.000 km
Nicole KRIKILION

90.000 km
Willy DEPREZ

Tochtenbadges *

250 tochten
Bart DE BOECK

We wensen al deze leden “Proficiat” voor de afgelegde kilometers en voor het aantal wandeltochten. We wensen hen tevens nog veel wandelgenot toe.

De badges zijn gratis te bekomen in onze shop. Wie een veelvoud heeft van 50 tochten of 1000 km kan deze tijdens onze wandelingen ophalen.

 

*** Welkom nieuwe leden ***

Op 28 september 2018 zijn 954 Padstappers geregistreerd bij Wandelsport Vlaanderen. 186 hiervan zijn nieuwe leden.
Sinds het vorige clubblad mochten we volgende nieuwe leden verwelkomen:
Alex WIJNANT – GERAARDSBERGEN 
Natasha CLEIRENS – GERAARDSBERGEN 
Pascal CAUWEL – GERAARDSBERGEN 
Yvan LISON – ATH 
Ellen CAUWEL – GERAARDSBERGEN 
Petronella HUISMAN – VIANE 
Carine VERHOONHOVE – NEDERHASSELT 
Henri HERCOLIERS – ANDERLECHT 
Maria PENNE – NEIGEM 
Anita STAESSENS – DENDERLEEUW 

*** Jeugdige Padstappers kunnen opnieuw een mooi cadeau verdienen in 2018 ***

Na de succesrijke edities van de voorbije jaren hebben we er opnieuw voor gekozen de jeugdactie verder te zetten. Op die manier hopen we dat onze jeugd (min 18 jaar) de wandelschoenen regelmatig blijft aanbinden.
Om in aanmerking te komen, dienen onze jeugdige stappers de volgende prestaties te leveren:
Deelname aan 20 wandeltochten op jaarbasis, die terug te vinden zijn in Walking in Belgium 2018, waarvan minstens 5 georganiseerd door onze eigen club.
Het bestuur is ervan overtuigd dat deze criteria kunnen worden gehaald. Daarom, jeugdige stappers, moedig je ouders aan om te gaan wandelen. Samen met hen op stap gaan, brengt je een mooi cadeau op aan het einde van 2018!

 

*** Wijziging of aanvulling van uw gegevens ***

Gelieve iedere adreswijziging te laten weten aan de ledenbeheerder (secretaris@padstappers.be). Momenteel staat Jean-Pierre in voor de verwerking van deze gegevens.
Zo wordt vermeden dat briefwisseling en/of club- en bondstijdschriften onbesteld terugkeren naar de afzender. Foutieve gegevens op uw lidkaart (naam, voornaam, adres of geboortedatum) dienen eveneens gemeld te worden aan de ledenbeheerder. Desnoods wordt er een nieuwe (aangepaste) lidkaart gemaakt.
Gelieve ook ieder nieuw of elke wijziging van telefoonnummer, GSM en/of e-mailadres te melden aan het secretariaat (secretaris@padstappers.be) en aan Kurt. Zo kunnen we u sneller en beter bereiken wanneer afspraken moeten geregeld of gewijzigd worden.

 

*** Verdien je inschrijfgeld terug in 2018 ***

Voor het derde jaar op rij belonen we onze eigen stappende leden met waardebons. Deze kunnen verdiend worden door deel te nemen aan onze eigen georganiseerde wandelingen (geen dinsdagwandelingen). Eind 2018 zal aan de hand van jouw ingevulde kaart €1,00 worden teruggegeven onder de vorm van waardebons. Deze waardebons kunnen worden gebruikt als betaalmiddel binnen de club (inschrijving, drank, shop, busreis).
Gezien het de bedoeling is jullie aan het wandelen te zetten, verwachten we wel een kleine inspanning van jullie. De betaling van €1,00 per tocht zal slechts gebeuren wanneer je minstens aan 4 cluborganisaties hebt deelgenomen. Als medewerker helpen op een wandeling wordt uiteraard gelijkgesteld met wandelen.
De waardebons voor 2018 zullen ter beschikking liggen vanaf de Manneken-Pis tocht 2019.
De korting op het ledenfeest (minstens 5 deelnames) blijft eveneens behouden.