WALK ON – wandelcriterium

 

Het streefdoel van dit initiatief van Wandelsport Vlaanderen in partnerschap met Vayamundo, blijft zoals de twee vorige jaren, “mensen gelukkiger maken door wandelen”, net zoals de inzet voor natuur- en milieuzorg, solidariteit, integratie van andersvaliden en jonge gezinnen. Deze gemeenschappelijke doelen moeten zorgen voor sociale contacten, bewegen, een gezondere levensstijl en een betere levenskwaliteit.
Clubs dragen als instap in het WalkOn criterium € 0,10/deelnemers af aan het goede doel.
Het goede doel voor 2018 wordt vzw HET AKSENT, ze bieden een aangepaste vrijetijdsbesteding aan voor mensen met een beperking. De activiteiten die ze aanbieden gaan van dagreizen, vakanties, fietsen en wandelen. Belangrijk aspect hierbij is de noodzakelijke opleiding van vrijwilligers die de diverse activiteiten begeleiden. Onze bijdrage zorgt voor een degelijke opleiding van deze vrijwilligers!
In 2018 zullen beloningen voor deelname reeds vanaf 5 tochten worden gegeven.
Op elk van deze wandelingen worden ook om het uur prijzen verloot onder de deelnemers en er is altijd een kinderzoektocht met prijzen voor de kinderen.
Stempelkaart kan je vragen op de WalkOn stand die op elke deelnemende organisatie staat opgesteld. De wandelingen die in aanmerking komen voor dit regelmatigeheidscriterium zijn de volgende. Elke ingediende spaarkaart (vanaf minimum 5 stempels) geeft, naast een geschenk, tevens recht op deelname aan de trekking van de hoofdprijzen op het einde van het seizoen. Hierna de kalender van de eerste 6 maanden van 2018.


Het programma voor 2018

Start - Clubinfo - Ledeninfo - Kalender - Media - Uitslagen - Allerlei

gegroet